|
|
Katalog główny BS | |||||||||||||||||||
| Wybór bazy | | | Nowości | | | Uwagi i komentarze | | | Pomoc | | | Zaloguj | | | Koniec sesji | ||||||||||
| Wyszukiwanie przez indeksy | | | Wyszukiwanie przez słowa | | | Historia wyszukiwania | | | Opcje wyświetlania | | | Koszyk | | |
|
||||||||||
| Zapisz | | | Zapisz na serwerze | | | Dodaj do koszyka |
| Opis bibliograficzny | Wybierz format: | Pełny | Karta | Skrócony |
| Tytuł | Normes CEE/ONU concernant les fruits et légumes frais / Nations Unies.Commission Économique pour l’Europe |
| Adres wydawniczy | New York : Nations Unies, 1991 |
| Opis fizyczny | XI, 423 s. ; 21 cm |
| Język publikacji | fre |
| Kraj wydania | USA |
| Uwaga | Wydaw. luźnokartkowe |
| ISBN |
|
| Hasło przedmiotowe |
|
|
|
|
| Termin Główny |
|
|
|
|
| Termin Poboczny |
|
| Zasoby | Wszystkie egzemplarze |
© 2015 Ex Libris